Mange så på veteranbiler

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Flere af deltagerne i ”Styrkeprøven” havde gjort en hel del ud af deres påklædning. Her diskuterer tre af dem noget om bremserne på den gamle (men særdeles flot vedligeholdte) bil. Foto: Ole Torp

- Det er helt fantastisk så mange mennesker, der er. Rundvisningerne er helt fyldte, og vi har så godt som udsolgt af is, sagde chefen for Modtagecentret på Voergaard, Verner Krogh, med et stort smil. De mange mennesker var kommet for at se de særdeles flotte veterankøretøjer, som stod parkeret i gården ved ridehallen og langs med pikstensvejen op til broen over voldgraven.

Ifølge Dansk Veteranbilklub skulle de deltagende køretøjer være fra før 1926, men der var dog nogle, hvor man kunne komme i tvivl om, at de overholdt den regel. Men flotte og meget interessante var de historiske køretøjer, som de stod der i deres skinnende lakfarver. Der blev spurgt efter detaljer af bilinteresserede besøgende, og ejerne, der i flere tilfælde var iklædt tøj, som passede til køretøjets alder, svarede beredvilligt.

"Styrkeprøven" er navnet på dette rally, som er et led i Frederikshavns 200-års købstadsjubilæum, og under opholdet i Frederikshavn kører man hver dag en tur. Fredag var der lagt en rute nordpå til Skagen, og om lørdagen gik turen sydpå gennem Jyske Aas, og den omfattede så frokostpause på Voergaard. Deltagerne spiste ved borde opsat i ridehallen, inden turen gik videre til Sæby og derfra tilbage til Frederikshavn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.