Mange sankthansbål

Rødder og Vinger underholder på Knivholt, der er sankthansfest i Elling, Gærum og sikkert mange andre steder - Vejret snakker vi ikke om...

Omgivelserne ved Knivholt er perfekte til sankthansbål, og især er der meget idyllisk omkring søen med den lille ø, der skal være bålplads. Privatfoto

Omgivelserne ved Knivholt er perfekte til sankthansbål, og især er der meget idyllisk omkring søen med den lille ø, der skal være bålplads. Privatfoto

FREDERIKSHAVN:En spændende ny og hyggelig familietradition bliver forhåbentlig skabt, når der lørdag holdes sankthansfest på Knivholt.

Omgivelserne er i hvert fald i orden. Omdrejningspunktet bliver den lille øs midt i søen. Her bliver bålet placeret, så flammerne kan spejle sig i vandet.
Der er lagt op til masser af aktiviteter for børnene og hygge til de voksne.
Foreningen Rødder og Vinger står for underholdning med sang og musik. Båltaler er Cai Møller, der er formand for Knivholts Venner og for LO. Desuden vil der være sange, små bål til snobrød og lignende - og det hele sluttes af med et flot ildshow.
Rødder og Vinger sørger også for at tilberede lækker mad. Aktiviteterne for børn begynder allerede klokken 16. Bålet tændes klokken 21.
I Gærum tændes bålet klokken 20 ved spejderhytten. Her er båltaleren byrådsmedlem for Venstre, Helle Madsen, Hørby.
I Elling holder sognepræst Brian Christensen båltalen klokken 20 - på pladsen øst for kirken. Elling Slagter samarbejder med Egon Svendsen om at servere forskellige former for grillmad.
Alle steder har arrangørerne garderet sig med indendørs faciliteter i tilfælde af regn...Og så er det emne uddebatteret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.