Mange satte tænderne i tangen

Stor succes med smagsprøver i gågaden

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

MORS:Dansk Skaldyrcenter fik morsingboernes massive hjælp til at afslutte et længerevarende og bredt projekt om mulighederne for at dyrke og udnytte sukkertang kommercielt.

Lørdag stod et stort hold medarbejdere klar ved Kirketorvet og sammen med dem en række lokale fødevareproducenter, som har brugt færdigheder og fantasi til at fremstille nye produkter på grundlag af tørret tang.

Biolog Ditte Tørring har været tangholder på projektet, og Ann Kruse har knyttet kontakterne til producenterne og selv eksperimenteret ved gryderne,

De var assisteret af andre medarbejdere, der uddelte spørgeskemaer og besvarede spørgsmål, passede bålet med tangsuppen udenfor og inviterede gågadens gæster til at deltage i smagsprøver.

De behøvede ikke mange overtalelser, og Ditte Tørring var efter lukketid meget tilfreds.

- Det blev en kæmpesucces. Vi havde 500 besøgende, og 300 udfyldte spørgeskemaerne, kunne hun meddele.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.