Aalborg

Mange tilfredse forældre

Dagplejere og børnehaver i Aalborg ligger over landsgennemsnittet

Arkivfoto: Ulrik Bang

Arkivfoto: Ulrik Bang

AALBORG:Næsten alle forældre er tilfredse med Aalborg Kommunes dagplejere, vuggestuer og børnehaver. Det viser en ny undersøgelse, som familie- og socialudvalget netop har fået fremlagt.

Ifølge undersøgelsen, som 5.856 har svaret på, er 91 procent af forældrene tilfredse, og det er mere landsgennemsnittet på 86 procent. Næsten halvdelen af forældrene i Aalborg er oven i købet ”meget tilfredse”, og meget få (3 procent) er direkte utilfredse med kommunen.

Det er selvfølgelig et resultat, der glæder familie- og socialudvalget, som ser det som et skulderklap til kommunens medarbejdere og et tegn på, at de indsatser, kommunen har lavet for at udvikle daginstitutionerne og dagplejen, har båret frugt.

Ifølge undersøgelsen er det især den pædagogiske indsats og samarbejdet med personalet, forældrene er tilfredse med. Men det betyder også mere end for de fleste end de fysiske rammer og maden.

Mange forældre har også givet sig tid til at komme med forslag i forbindelse med undersøgelsen. De går især på ønsker om at blive mere inddraget omkring deres barns pasning, og det falder godt i tråd med Aalborg Kommunes udviklingsplan for området, ”Dagtilbud for fremtiden”.

Den ny undersøgelse kommer ikke til at samle støv på hylderne. Alle daginstitutioner og dagplejedistrikter har fået deres egne rapporter med forældrenes vurderinger og skriftlige kommentarer, og nu skal der så arbejdes videre med resultaterne, så de kan fastholdes eller blive endnu bedre næste gang.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.