Mange vil have luksus til baby

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ann-Louise Aasted fotograferet på åbningsdagen foran Luksusbaby i Møllegade 8. Foto: Ole Skouboe

Nu har Aalborg-parret, Ann-Louise Aasted og Morten Grabowski Kjær, slået dørene op for børnetøjsbutikken Luksusbaby på adressen Møllegade 8 - der hvor Olgas Oldebørn tidligere havde til huse.

Parret driver også sideløbende webshoppen af samme navn, og det er ikke mindst den store succes med netsalg, der har givet startskuddet til, at man har valgt at åbne den første fysiske Luksusbaby butik i det centrale Aalborg.

- Vi startede webshoppen Luksusbaby for to år siden, og har oplevet en forrygende succes.

- I lokalerne på Gasværksvej 32E er der nu ansat syv fuldtidsansatte og 11 pakke-piger, men vi har fornemmet på kunderne, at de godt kunne tænke sig, at vi også åbnede en fysisk butik med luksuriøst børnetøj, fortæller Morten Grabowski Kjær.

Og at dømme efter kundernes modtagelse af butikken ved åbningen er det faldet i god jord.

Fra første sekund vrimlede det med kunder i butikken, og det var en både stolt og glad Ann-Louise Aasted, der kunne konstatere den store travlhed og kundetilstrømning på åbningsdagen.

- Der har været stor travlhed lige til det sidste for at blive klar til åbningen, men det har været det hele værd. Det er bare så skønt at se de mange mennesker i butikken, siger Ann-Louise Aasted.

Butikschef og daglig leder af butikken er Camilla Mørk Sand.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.