Jerslev

Mange vil på internettet

Datastuen i Jerslev er meget populær

Der er stor interesse for at lære at bruge en computer. Arkivfoto

Der er stor interesse for at lære at bruge en computer. Arkivfoto

JERSLEV:Der er rift om pladserne ved computerne i Datastuen i Jerslev. Kurt Bering fra Datastuen fortæller, at der oprettes fem hold i den kommende sæson.

Der er introduktionsaften tirsdag 15. september på Borgen i Jerslev, hvor Datastuen har hjemsted. Der vil være oplæg omkring Windows 10, introduktion til smartphones samt Microsoft Office 365. Der bliver desuden drøftet relevante undervisningsemner.

Kurt Bering, der er formand for Jerslev Datastue, siger, at der skal tages stilling til, om Windows 10 skal være det program, der anvendes.

- Jeg har testet det, og det er absolut en forbedring i forhold til f.eks. Windows 8, siger Kurt Bering, der anbefaler anvendelsen af Windows 10.

- Jeg vil ikke betænke mig, siger han.

Der er et begynderhold, tre hold for let øvede. De to hold er i daglig brug af computer, og der er et hold i problemløsning. Endelig er der et begynderhold for fortsættere. der er plads til 11 på hvert hold, og nogle hold er allerede fyldt op.

Begynderholdet omfatter blandt andet musetræning, tastaturtræning, god mappestruktur og kursisterne lærer at gå på nettet.

I holdene for let øvede er der mulighed for at lære daglig brug af computer, brug af Nem-ID, brug af borger-dk, billedbehandling og der er undervisning i digital kommunikation med offentlige myndigheder.

Kurserne strækker sig over 10 gange. Kurserne indledes i begyndelsen af oktober.

Bestyrelsen består af de 9 undervisere i datastuen, der har eksisteret i 12 år. Den er i dag en selvstændig forening.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst