Klarup

Mangfoldigt løb i Klarup

Løbet satte rekord med 300 deltagere

Årets Klarup Løb havde rekord med 300 deltagere. Privatfoto

Årets Klarup Løb havde rekord med 300 deltagere. Privatfoto

Løbere af alle slags havde i tirsdags fundet vej til startstregen på festpladsen på RKG’s baner. Familier med tre små børn, rutinerede motionsløbere, mødregrupper, de lokale ungdomshold i fodbold og håndbold og mange andre i alle aldre havde snøret løbeskoene.

Det var anden gang Romdrup-Klarup Borgerforening arrangerede motionsløb for hele familien i forbindelse med Klarup Festuge. Premieren i 2011 var en stor succes med 250 deltagere, og det blev overgået i år med knap 300 løbere.
Borgerforeningens formand Anne Kyhl var særdeles godt tilfreds med måde tilslutningen.
- Fantastisk opbakning vi har til Klarup Løbet. Vi havde næsten ikke turdet tro på at vi kunne slå deltagerantallet fra sidste år, men det lykkedes. At vi har så mange glade mennesker ude at motionere viser, at vi med ideen om Klarup Løbet har ramt plet, sagde formanden.
Løberne blev varmet grundigt op af Henriette Gøthgen og begav sig derefter ud på enten 3 eller 6 kilometer ad Klarups gader og stier i det fine vejr. Det kuperede terræn i Klarup gør ruten ganske krævende, men mange deltagere fandt alligevel kræfterne til at levere en flot slutspurt til ære for de mange tilskuere på festpladsen. En række sponsor havde doneret præmier, der blev udtrukket på deltagernumrene – helt uafhængig af om man kom først eller sidst i mål – så en række heldige løbere havde mere end den gode oplevelse med hjem.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.