Manglende dræberinstinkt holder AGF ude af top-6

David Nielsen mener, at AGF's manglende evne til at dræbe kampe er grunden til, at holdet missede top-6.

AGF's cheftræner, David Nielsen, skal i gang med et nedrykningsslutspil og forsøge at bevare klubben i landets bedste række.

AGF's cheftræner, David Nielsen, skal i gang med et nedrykningsslutspil og forsøge at bevare klubben i landets bedste række.

AALBORG:AGF tabte søndag 1-3 i Aalborg til AaB, og holdet missede dermed chancen for at komme i top-6, som var målsætningen inden sæsonen.

Ifølge AGF's cheftræner, David Nielsen, skal forklaringen på skuffelsen ikke findes i søndagens nederlag, men tidligere i sæsonen.

- Vi har manglet det sidste i forhold til at dræbe de kampe, vi har været bedst i, så vi har ikke haft nok point i tanken til, når vi ikke spillede godt, siger han.

Han mener, der var to nøglekampe i sæsonen, hvor holdets manglende evne til at dræbe kampen viste sig.

- Der lå et point til os mod FC Midtjylland, hvor vi var en mand i overtal, og så mod Vendsyssel, hvor vi kunne have fået to point mere, siger han.

Ifølge AGF's sportschef, Peter Christiansen, var holdet ikke klar til de kampe, der virkelig gjaldt.

- Når det kommer ned til den afgørende dag, skal man også kunne levere, og på bundlinjen mangler vi fire eller fem point, siger Peter Christiansen.

Han savner, at AGF var klogere i nogle kampe, hvor holdet var foran.

- Vi kan se tilbage på, at vi førte 1-0 mod OB og mange andre små ting. Men vores klogskab i kampene skal have et nøk op, det ville hjælpe, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.