Manglende skilt har skabt forvirring

Beboere på Kløvervej troede på grund af manglende skiltning, at man godt måtte køre på vejen i dagtimerne

Jeppe Hostrup
Det er kun arbejdskørsel, der er tilladt i dagstimerne på Kløvervej i Frederikshavn. Foto: Peter Broen
Frederikshavn 1. oktober 2015 20:13

FREDERIKSHAVN: Borgere i Frederikshavn er forvirrede over, at der pludselig er sendt brev ud om, at man ikke må køre på Kløvervej i dagtimerne, når man har måttet hidtil. Et skilt - eller mangel på samme - er årsag til forvirringen.

Frederikshavn Varme A/S er i øjeblikket i gang med at renovere fjernvarmeledningerne på Kløvervej, og arbejdet har stået på i et par måneder.

Indtil for nyligt, har beboerne i området haft det indtryk, at det var tilladt at køre på vejen i dagtimerne. Men nu fortæller skilte på vejen, at man ikke må køre på strækningen i tidsrummet fra 7 til 16, hvor der arbejdes. Det har imidlertid hele tiden været forbudt, at køre på Kløvervej, når der blev arbejdet.

- Nogle har fjernet det skilt, der skulle fortælle, at man ikke må køre på vejen, når der arbejdes. Nu har Arbejdstilsynet så været forbi, og de har givet os et strakspåbud om, at vi orienterer beboerne med skilte igen. Vi kan selvfølgelig kun beklage, at skiltene har været fjernet, siger forsyningschef Lars Østergaard.

Arbejdet på Kløvervej er planlagt til at stå på indtil midten af december, og beboerne i området må derfor væbne sig med tålmodig lidt tid endnu.

- Vi skal spærre vejen af hensyn til personsikkerheden. Vi vil gerne gøre det så skånsomt som muligt for alle parter, og derfor er det også kun i dagtimerne, der er spærret, siger Lars Østergård.

Det er dog stadig muligt for beboerne at gå fra og til sin bolig, selvom der arbejdes på vejen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...