Maniodepressive Zeta-Jones undgår nettet

Skuespillerinden Catherine Zeta-Jones har lært noget vigtigt efter hun fik sin diagnose.

Maniodepressive Zeta-Jones undgår nettet

Siden skuespillerinden Catherine Zeta-Jones offentligt stod frem og sagde, at hun var maniodepressiv, har hun været på lidt af en rutsjebanetur.

- Det har været en intens periode, og det har været både godt og skidt. Man finder ud af, hvem man i virkeligheden er, og man finder ud af, hvem man er gift med. Man finder sider af sig selv, man ikke vidste eksisterede, fortæller hun til InStyle Magazine.

Skuespillerinden er glad for, at hun har været ærlig over for omverdenen. Men hun har lært, at hun gør sig selv en stor tjeneste ved at undgå at læse, hvad folk skriver om hende på nettet.

- Man kan ikke flygte fra, hvad folk siger om en, og hvis man er et menneske, så gør det altså ondt. Det bedste jeg har gjort, er at holde op med at gå på nettet. Jeg er den slags person, der bare vil lede efter det negative, siger hun.

- Min mand forstår det ikke, fortæller skuespillerinden, der er gift med skuespilleren Michael Douglas.

- Men sådan er det for mig, med min maniodepressivitet er det ren gift. Så jeg holdt op, jeg tog simpelthen en kold tyrker. Og det er meget befriende, siger hun.

Hun håber, at det, at hun står frem kan hjælpe andre.

- Jeg håber, at jeg kan fjerne det tabubelagte ved sygdommen og at de, der ikke har lidelsen under kontrol vil søge hjælp, for den er mulig at behandle, siger hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.