Manning var ustyrlig i Denver Broncos NFL-premiere

Peyton Manning skrev sig ind i historien, da Denver Broncos sejrede i sæsonens første NFL-kamp.

Manning var ustyrlig i Denver Broncos NFL-premiere

Det blev en kamp til historiebøgerne, da den nye NFL-sæson natten til fredag dansk tid blev skudt i gang med kampen mellem Denver Broncos og den forsvarende mester, Baltimore Ravens.

Denver Broncos, der af mange regnes som favorit til titlen i denne sæson, kom godt fra land med en premieresejr på 49-27, og specielt en spiller gjorde kampen mindeværdig.

Denvers quarterback Peyton Manning fremførte sit helt eget show, da hans kast syv gange førte til touchdowns. Fire forskellige holdkammerater gjorde arbejdet færdigt.

Det var personlig rekord for Manning. Det måtte det af gode grunde være, eftersom ingen har præsteret at kaste syv touchdowns i samme kamp siden Joe Kapp gjorde det i 1969.

For Denver Broncos var der samtidig tale om en tiltrængt revanche-sejr, da holdet i vinterens slutspil netop måtte se sig elimineret af den senere vinder, Baltimore Ravens.

Sidstnævnte kom ellers bedst fra start i kampen og førte 17-14 midtvejs i opgøret, men på hjemmebane fremførte Broncos en magtdemonstration i tredje quarter, der blev vundet 21-0.

Kampen måtte i øvrigt udsættes med 33 minutter grundet lysproblemer, men da de var løst, lyste Manning altså som den helt store stjerne.

Sæsonens første runde fortsætter søndag med en lang række kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst