Maratonløb nummer 100

Karl Kristian Andersen er løbeveteran

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STERUP/HJØRRING:Karl Kristian Andersen, Sterup, løber sit maratonløb nummer 100 i Hjørring 26. april til Cannonball Marathons.

Karl Kristian Andersen er holdleder for JSI-Løb, som han har stået for siden starten i 2009. Og på bare fem år er han nået frem til sit løb nummer 100.

Han har blandt andet deltaget i København Marathon, Berlin Marathon, Aalborg brutal Marathon, Coast to Coast samt deltaget i Løbebånds Marathon til fordel for Danske Hospitalsklovne og mange, mange andre løb.

Sammen med sin kone Britta, arrangere han Vendsyssel Trail Marathon, som løbes i Lunken, Pajhede Skov. Der et socialt løb, hvor man både kan løbe rundeløb, ½ Marathon og Marathon.

Cannonball Marathon er et lille løb, hvor prisen er lav, og der ikke er den store service i forhold til væske, omgangstælling osv. Løbene er som regel ”privat” arrangeret - altså ikke i klubregi.

Cannonball Marathons ligger meget stor vægt på det sociale aspekt i at løbe. Det forhindrer bestemt ikke nogle i at løbe stærkt, men for hovedparten handler det om at løbe Marathon-distancen i godt selskab.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.