Bolivia

Maratonløbere færdige med verdensturne

Ole Mose og Casper Simonsen afsluttede lørdag deres syvdobbelte maraton-verdensturne med sidste løb i Hadsund

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mens de to maratonløbere, Ole (tv) og Casper, har løbet verden tynd over den sidste uges tid, har familien ventet hjemme i Danmark.

HADSUND:Syv dage efter de forlod Aalborg og Danmark, kunne de to maratonløbere Ole Mose og Casper Simonsen endelig fejre, at deres løbetur for nu er overstået.

På syv dage har de to tilbagelagt godt 300 kilometer fordelt på syv maraton-løb på alle verdens syv kontinenter.

- Det har været sindssygt hårdt, men det er fedt nu, hvor det er overstået, sagde Ole Mose, kort efter at det syvende og sidste løb i Hadsund var overstået.

Jorden rundt 1,073 gange

Alt i alt har de to venner tilbagelagt 43.000 kilometer i fly, hvilket svarer til lidt over en tur jorden rundt.

Selvom hele turen på forhånd var planlagt ned til mindste detalje, så havde de to kammerater og deres fotograf ikke meget tid at spilde på deres stop, og den pressede tidsplan har ikke levnet megen tid til mad og pauser undervejs.

- Jamen vi har stort set kun sovet på flyveturene og levet af maden ombord. Jeg aner ikke, hvor mange flykiks jeg har spist undervejs, men der går længe før jeg skal have nogen igen, fortalte Casper Simonsen bagefter.

Cykelløb i Bolivia

For Casper Simonsens vedkommende er turen nu slut.

- Jeg skal bare hjem på sofaen og slappe af. Jeg ksla i hvert fald ikke lavet noget det næste års tid, sagde den gæve sundbynit med et smil.

For Ole Mose var turen dog bare et skridt på vejen.

- Jamen jeg er i gang med en syvdobbelt ironman, og på tirsdag tager jeg til Bolivia for at cykle 1260 kilometer, fortæller Ole Mose.

I forvejen har han svømmet godt 27 kilometer over Gibraltar-strædet, og med den syvdobbelte maraton er cykelturen i Bolivia det sidste skridt på vejen. Efter planen vil Ole Mose også bestige Mount Everest, når ironman-projektet er overstået.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.