Dronninglund

Maratonsang for femte år i træk

Højskolesangbog for alle pengene

Hvis det bliver godt vejr, forventer man mellem 7-800 sangglade gæster til årets Maratonsangdag søndag 10. juni. Foto: Jørgen Ingvardsen

Hvis det bliver godt vejr, forventer man mellem 7-800 sangglade gæster til årets Maratonsangdag søndag 10. juni. Foto: Jørgen Ingvardsen

DRONNINGLUND:For femte gang inviterer Dronninglund Kunstcenter til Maratonsangdag. Det sker søndag 10. juni med start klokken 10. I løbet af dagen vil der blive sunget omkring 100 sange fra højskolesangbogen, og der vil også være en række mennesker med holdninger og med historier, minder og anekdoter om hver enkelt sang, de har valgt.

Blandt de mange, der møder op og vælger sange ud fra bestemte temaer, er bl.a. Johannes Andersen, Bente Kure og Leif Ernstsen, Lise Lundgreen, Anne Marie Johansen, Stinne Teglhus, Anne-Marie Glistrup samt Anette og Hans Bilde Jacobsen. Desuden vil lærere og elever fra Try Efterskole og Dronninglund Gymnasium medvirke. Det hele styres af Elly Ørnberg og Frode Muldkjær.

Maratonsangdagen afholdes under åben himmel i den nye skulpturgård mellem en række af de udstillede skulpturer, der er stillet op i forbindelse med udstillingen ’Skulpturbiennale 2018’. Det anbefales at medbringe paraply og et varmt tæppe. Der vil være lejlighed til at købe mad hele dagen, og det er gratis at deltage.

Hvis vejret arter sig, forventer man 7-800 gæster til Maratonsangdagen, der laves i samarbejde med Menighedsrådet og Garagehøjskolen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.