Marcus Mørk rørt over scoring

Et mål i en træningskamp er store sager for Aalborg Håndbolds spiller

Det er næsten et år siden, at Marcus Mørk sidst svingede højrearmen afsted i en turneringskamp. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Det er næsten et år siden, at Marcus Mørk sidst svingede højrearmen afsted i en turneringskamp. Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AALBORG:- Det var en lille forløsning, og jeg blev lidt rørt af det. Det er jo alt, hvad jeg har kæmpet for i et helt år, hvor jeg har set til fra sidelinjen, mens holdet har spillet finaler og Champions League.

Sådan siger Aalborg Håndbolds venstre back Marcus Mørk, efter han forleden scorede i sit comeback i en træningskamp mod Århus Håndbold.

Bagspilleren har på grund af en skulderskade ikke været i kamp siden en slutspilskamp mod SønderjyskE for næsten et år siden.

Timingen mangler

Mandag fik han så cirka et kvarter på banen, og det kunne sagtens mærkes, at den 27-årige spiller har været væk fra halgulvet længe.

- Det positive er, at der er mange områder, der kan forbedres, siger han med et skævt smil.

Selvom han er langt fra topniveau, håber han på, at kunne få lidt spilletid allerede på lørdag, når holdet møder GOG.

- De bedste spiller

Hvorvidt det sker, er træner Jesper Jensen dog ikke sikker på. Heller ikke i de kommende opgør mod HC Midtjylland, Motor Zaporozhye og Bjerringbro kan bagspilleren forvente spilletid.

- Det er nogle svære kampe, og det bliver de bedste, vi kommer til at bruge. Vi har ikke råd til at bruge de kampe på at spille nogen ind på holdet, siger træneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.