Mareridtsnabo holdt 37-årig mand fanget i timevis

En 54-årig mand er blevet idømt otte måneders fængsel for i en årrække at have chikaneret og truet sine naboer

Arkivfoto

Arkivfoto

KRIMI:En 54-årig mand fra Vejle blev i forrige uge idømt otte måneders ubetinget fængsel for over en lang periode at have chikaneret og truet sine naboer.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Forløbet startede for omkring seks år siden, da den nu 54-årige mand flyttede ind i en opgang i Vejle som lejer, hvor han blev nabo til et kærestepar; en 37-årig mand og en 40-årig kvinde.

Gennem årene har chikanerne og truslerne ofte foregået fra den 54-åriges terrasse, som er placeret få meter fra kæresteparrets terrasse.

Herfra har han bl.a. råbt ukvemsord samt dødstrusler, selv om han i over et år har haft et politihold og derfor hverken direkte eller indirekte må henvende sig til kæresteparret.

Og tilbage i august blev den 54-årige mand idømt fem måneders fængsel for lignende chikaner og trusler mod parret - hvortil straffen på otte måneder, som manden altså fik i forrige uge, skal lægges oveni.

- Han har sagt til os, at vi aldrig får fred, fortæller den forurettede 37-årige mand til Vejle Amts Folkeblad, og fortsætter:

- Og jeg tror, han mener det.

Har anmeldt nabo til politiet over 100 gange

Kort efter den nu 54-årige mand flyttede ind i lejlighedskomplekset i Vejle for omkring seks år siden ved siden af parret, begyndte han sine trusler og chikaner, fortæller den 37-årige mand, der ønsker at være anonym, til Vejle Amts Folkeblad:

- Jeg var imødekommende og hilste på ham nede i gården, og han inviterede mig over for at se hans gårdhave og drikke en øl. Bagefter ville han have mig med op og se hans lejlighed. Det skulle jeg aldrig have gjort.

Den 37-årige mand fortællere videre, at naboen holdt ham indespærret i lejligheden til klokken 03.30 om morgenen og samtidig udviste voldelig adfærd.

- Det var mit første møde med ham, og siden prøvede jeg at undgå ham, fortæller den 37-årige.

Hans kæreste tilføjer:

- Men vi var altid høflige og hilste, når vi mødte ham.

Parret beskriver videre, hvordan naboen bl.a. sparkede på væggene ind til dem om natten og har forfulgt dem, når de var på indkøb.

Første gang de meldte deres nabo til politiet var i 2013, og siden har de anmeldt ham over 100 gange, vurderer parret.

Det er af frygt for repressalier, at kæresteparret ønsker at optræde anonymt i avisen.

Vejle Amts Folkeblad er dog bekendt med parrets identitet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst