Maria Scheuer vil også til Christiansborg

Melder sig som V-kandidat i Frederikshavnkredsen

Maria Scheuer Christensen - er klar til at konkurrere om at blive ny folketingskandidat for Venstre. Foto: Daniel Bygballe <i>Foto: Daniel Bygballe</i>

Maria Scheuer Christensen - er klar til at konkurrere om at blive ny folketingskandidat for Venstre. Foto: Daniel Bygballe Foto: Daniel Bygballe

FREDERIKSHAVN:Maria Scheuer Christensen melder sig nu også som kandidat til at overtage Venstres ledige plads som Frederikshavnkredsens folketingskandidat.

Byrådsmedlem Anders Broholm var ved sidste folketingsvalg få stemmer fra at komme i Folketinget, men måtte nøjes med at være første suppleant i Nordjylland, og sidenhen er Anders broholm valgt som Venstres folketingskandidat i Brønderslevkredsen.
Forleden meddelte byrådsmedlem Mogens Brag, at han går efter at overtage pladsen, og det samme gør 36-årige Maria Scheuer Christensen.

Politisk aktiv siden midt 90’erne

Maria er bosat i Frederikshavn og arbejder som social- og sundhedsassistent i hjemmeplejen i Sæby.
Hun har været aktiv i Venstre, siden hun midt i 90’erne startede i VU og kandiderede til byrådet ved seneste kommunalvalg.
I september stillede Maria Scheuer Christensen op som folketingskandidat i Himmerlandskredsen, der dækker Rebild og Vesthimmerland kommune, i kampvalg med Per Bisgaard og Mette Madsen.
Her måtte Maria dog nøjes med beskedne to stemmer.

Tre kandidater pt

Ifølge Torben Janum, der er formand for Venstres kandidatbestyrelse, er der endnu en person, som har meldt sig som interesseret i at blive kredsens folketingskandidat.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.