Mariagerfjord Games 2013 har fået sit logo

Trine Schack fra Hobro vandt konkurrencen om at tegne et logo til Mariager Fjord Games 2013

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HOBRO:Det blev en erfaren logo-tegner, der vandt konkurrencen om at lave et logo til ”Mariagerfjord Games 2013”. Trine Schack vandt logokonkurrencen meget overbevisende med mere end 80 procent af samtlige stemmer. Tre logoer var til afstemning, men oprindeligt var der afleveret 12 forslag.

Hun arbejder til dagligt som multimediedesigner, men har siden 1992 tegnet logoer og deltaget i logokonkurrencer. Begyndelsen var en succes i England, hvor hun opholdt sig i forbindelse med uddannelse i 1992, fortæller Trine Schack.

- Der var en inspirerende oplevelse, ikke mindst fordi jeg vandt omkring 15.000 kroner ved at tegne et logo til en musikevent, siger hun.

Trine Schack fik blod på tanden, og siden har hun deltaget i de fleste af de konkurrencer, hun er kommet i nærheden af. Uden for konkurrencer har hun blandt andet tegnet logo til dagtilbuddet Brohovedet i Hobro.

Ud over æren vandt Trine Schack en iPad for sit logo til Mariagerfjord Games.

Derudover var der afstemningspræmier til 12 af de næsten 400 deltagere i afstemningen. Vinderne får direkte besked og vinderlisten vil kunne ses i Hobro Avis tirsdag 5. februar og på www.nordjyske.dk/ mariagerfjord.dk.

Mariagerfjord Games løber af stabelen fra 13. til 15. juni, og de arrangeres af et samarbejde mellem Mariagerfjord kommune, DGI Nordjylland og foreninger i Mariagerfjord Kommune.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.