45-årige Søren Aalund ny chef for fjordkommunes velfærd

Han har en flot kommunal karriere i bagagen. Han er skarp og ambitiøs og lægger vægt på dialog og tillid, lyder skudsmålet

Søren Aalund vil gerne gøre en forskel for mennesker. Han skal være chef for velfærd i Mariagerfjord Kommune. Privatfoto

Søren Aalund vil gerne gøre en forskel for mennesker. Han skal være chef for velfærd i Mariagerfjord Kommune. Privatfoto

1. oktober får den 45-årige cand.scient.pol. Søren Aalund ansvaret for Mariagerfjord Kommunes velfærdsområder. Han afløser Peter Møller Rasmussen, som er gået på pension efter godt 10 år som direktør hos Mariagerfjord Kommune.

Søren Aalund kommer fra en stilling som koncernchef for Børn og Unge i Skanderborg Kommune. Han har ansvaret for kommunens skoler, daginstitutioner, PPR, sundhedstjeneste og det sociale område.

Kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommune Anne Velling er sikker på, at Søren Aalund er den rigtige profil til at styrke sammenhængen på tværs af kommunens velfærdsområder. Det siger hun i en pressemeddelelse fra kommunen:

- Med Søren får vi en skarp og ambitiøs direktør, som lægger vægt på dialog og tillid.

- Han har overblikket, evnen og viljen til at skabe en stærk rød tråd i vores arbejde med at give alle vores borgere de bedst mulige forudsætninger for leve et godt liv, siger Anne Velling.

Selvom Søren Aalund er glad for chefjobbet i Skanderborg, kunne han ikke sige nej til at få ansvaret for Mariagerfjord Kommunes samlede velfærdsområde.

- Jeg vil gøre en forskel for mennesker. Derfor brænder jeg for den borgernære velfærd. Jeg synes, det er spændende og meningsfuldt at arbejde tæt på de politiske beslutningsprocesser, som har betydning for borgernes hverdag, siger Søren Aalund.

Søren Aalund er gift med Stine Harder, som er folkeskolelærer. Sammen har de tre børn på 17, 14 og 8 år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden