52-årig mand truede med kniv på nordjysk station

Folk på stationen så ham med en kniv stikkende ud af højre ærme - og da politiet dukkede op, trak han den frem

Politiet sigter en 52-årig mand for trusler mod politiet efter en episode på Hobro Station 23. december. <i>Foto: Torben Hansen</i>

Politiet sigter en 52-årig mand for trusler mod politiet efter en episode på Hobro Station 23. december. Foto: Torben Hansen

En 52-årig mand fra Hobro er sigtet for trusler mod polititjenestemand og for overtrædelse af knivloven, efter en episode på Hobro Station torsdag 23. december klokken 12.02.

Vidner på stationen havde set, at der stak en kniv ud af mandens højre ærme. De alarmerede politiet, som rykkede ud med en patrulje.

Manden trak kniven frem fra ærmet og truede politiet med den. Ifølge vagthavende ved Himmerlands Politi i Hobro blev den 52-årige gentagne gange opfordret til at lægge kniven fra sig, men nægtede.

Det endte med, at politiet valgte at bruge magt i form af peberspray. Således pacificeret gik manden ifølge politiet frivilligt med til at modtage behandling i psykiatrien.

Også tidligere på dagen havde den 52-årige uligevægtige mand været i karambolage med loven. Det skete, da han klokken 10.30 blev afsløret som butikstyv i Føtex på gågaden i Hobro.

Her havde han ifølge politiet stjålet øl og en kniv.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.