Andelskassen flytter på havnen

Det går godt i Danske Andelskassers Bank A/S i Hobro, i daglig tale Andelskassen. Fra 1. april er pengeinstituttet at finde i Sdr. Kajgade

Centerdirektør Jesper Skov Mikkelsen foran de nye lokaler i Sdr. Kajgade. Privatfoto

Centerdirektør Jesper Skov Mikkelsen foran de nye lokaler i Sdr. Kajgade. Privatfoto

Andelskassen i Hobro har siden 1993 været bosat på torvet i Hobro, men efter grundig overvejelse har pengeinstituttet nu solgt sine nuværende lokaler til Mariagerfjord Kommune.

Planen er, at den nuværende andelskasse skal indgå som en del af fjordkommunens kommende rådhus, og Andelskassen i Hobro får i stedet fra 1. april adresse på Sdr. Kajgade 2.

- I de nye lokaler på Sdr. Kajgade ser vi mange muligheder for udvikling og vækst, der kommer både vores kunder og medarbejdere til gavn.

- Her får vi en god beliggenhed, så det bliver endnu nemmere at finde os, og vi vil arbejde i moderne, lyse mødelokaler, der er indbydende og inspirerende, fortæller Jesper Skov Mikkelsen, centerdirektør i Andelskassen i Hobro.

Afdelingen tæller i alt syv medarbejdere, foruden centerdirektør Jesper Skov Mikkelsen og souschef Pia Juncher.

Andelskassen vil fremover i endnu højere grad sætte fokus på erhverv, og i den forbindelse er erhvervskundechef Annitta Kjær Hedegaard, der tidligere har arbejdet med erhvervskunder i bankens hovedkontor i Hammershøj, startet i Andelskassen i Hobro.

Her får Annitta Kjær Hedegaard den spændende opgave at opbygge en erhvervsafdeling, og målet er at tiltrække erhvervskunder fra hele Himmerland.

Jesper Skov Mikkelsen glæder sig således til at kunne byde både privat- og erhvervskunder ind i de nye lokaler.

- Vi ser et kæmpe potentiale for Hobro og omegn, og det har vi slet ikke udnyttet til fulde endnu.

- Vi er bosat i et område i rivende udvikling, også inden for erhvervsområdet, og med ansættelsen af Annitta, der har arbejdet med nordjyske erhvervskunder i mere end 20 år, kan vi nu gøre en stor forskel for erhvervskunder i vores region, siger Jesper Skov Mikkelsen.

I Andelskassen ser de generelt frem til at flytte til de nye lokaler, men ser samtidig med stolthed tilbage på andelskassens historie i Hobro og omegn.

I de nye lokaler sætter pengeinstituttet derfor en stor ære i at vise respekt for andelskassens ophav - og hvad den i sin tid er opstået af.

- Vi har stærke rødder i den jyske muldjord, og det er vi stolte af.

- Vi har derfor Hobros opland med i tankerne i udformningen af vores nye lokaler, og indretningen vil afspejle vores ophav.

- Det vil vi fortælle meget mere om på vores Facebook-side i den kommende tid, slutter Jesper Skov Mikkelsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.