Blå partier i Mariagerfjord i valgforbund

Målet er at videreudvikle kommunen under Venstreborgmester Mogens Jespersens ledelse

Bente Lembo
De borgerlige partier, som stiller op til valget i Mariagerfjord Kommune, har indgået et teknisk valgforbund. Fra venstre Jan Andersen, DF, Mogens Jespersen, Venstre, Karsten Elkjær, Konservative og Bo Ritterbusch, Liberal Alliance. Kristendemokraterne var ikke med til fotografering. Privatfoto
11. september 2017 10:21

MARIAGERFJORD: De borgerlige partier, som stiller op til valget i Mariagerfjord Kommune, har indgået et teknisk valgforbund. Det drejer sig om Dansk Folkeparti, Liberal Alliance, Venstre, Konservative Folkeparti og Kristendemokraterne.

De tre førstnævnte - Venstre, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance - udgør i dag et blåt flertal i byrådet i Mariagerfjord Kommune, hvor Venstremanden Mogens Jespersen er borgmester. Konservative Folkeparti og Kristendemokraterne er ikke i indeværende periode repræsenteret i byrådet.

Borgmester Mogens Jespersen siger i en pressemeddelelse, at Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Venstre i den forløbne valgperiode har og har haft et godt og frugtbart samarbejde, ligesom der uden for byrådet har været samarbejdet med Konservativ Folkeparti og Kristendemokraterne.

- Vi tre partier i byrådet har langt hen af vejen været politisk enige i perioden og derfor synes vi, at det er naturligt med et valgforbund, forlyder det.

Formålet med valgforbundet er at "videreudvikle Mariagerfjord Kommune som en velfungerende kommune under borgmester Mogens Jespersens ledelse".

Partierne er selvstændige og har hver sit valgprogram, men kan samles om en del politiske indsatsområder, herunder velfærd, vækst, turisme, folkeskole, plejehjem, lokalsamfund og godt erhvervsliv, nævner de.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...