”Et fantastisk døgntilbud”

Handicaprådet i Mariagerfjord Kommune hædrer personalet på Neurocenter Østerskoven for en ”enestående indsats” for unge med hjerneskade

Bent Manø Karlsen (tv)overrakte diplom, vandrepokal og blomster til lærer Birgit Demant (m) og afdelingsleder Delvin Khan (th). Foto: Mariagerfjord Kommune

Bent Manø Karlsen (tv)overrakte diplom, vandrepokal og blomster til lærer Birgit Demant (m) og afdelingsleder Delvin Khan (th). Foto: Mariagerfjord Kommune

Det blev Neurocenter Østerskoven i Hobro, der i denne omgang løb af med årets handicappris i Mariagerfjord Kommune.

Og det er yderst velfortjent, lød det fra formand for Handicaprådet, Bent Manø Karlsen, ved prisoverrækkelsen, der - ganske praktisk - netop var henlagt til neurocenteret i Østerskoven.

- Medarbejderne på Østerskoven brænder for at hjælpe unge mennesker, der er ramt af hjerneskader. De har skabt et fantastisk døgntilbud her i Hobro, der præget af stor faglig kunnen og et kolossalt engagement er til stor gavn for de borgere, som har allermest brug for deres hjælp, fremhævede Bent Manø Karlsen.

I forbindelse med uddelingen af prisen har Handicaprådet også lagt vægt på, at personalet gør en særlig indsats for tage hånd om de pårørende.

- Uanset om man kommer på neurocentret som beboer eller pårørende, så oplever man, at jobbet på Østerskoven er meget mere end bare et lønarbejde. Det er ildsjæle, der går den ekstra mil for at skabe en meningsfuld og god hverdag for alle, lyder det fra formanden for Handicaprådet.

Påskønnelsen fra Mariagerfjord Kommune udløste stor glæde blandt de ansatte, beboere og pårørende, der var til stede ved prisoverrækkelsen.

En af beboernes far holdt blandt andet en takketale iklædt den grønlandske nationaldragt, som han havde taget på i dagens festlige anledning.

Handicapprisen i Mariagerfjord Kommune blev indstiftet i 2009 i forbindelse med Danske Handicaporganisationers 75 års fødselsdag.

Neurocenter Østerskoven er den 10. modtager af prisen, som består af en vandrepokal, en check på 5.000 kr. og et diplom.

Udover Neurocenter Østerskoven var også Michelle Dyhrberg Petersen, der er lærer på Hvilsom Friskole, nomineret til handicapprisen, men hun måtte altså i denne omgang se sig henvist til en ærefuld andenplads.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.