Hård World Cup-start for Hobro-løber

Christoffer Faarup har opfyldt OL-kravet i Nordamerika, men han er slet ikke tilfreds med sæsonstarten på højeste hylde

Claus Jensen
Trods fremgang fra Lake Louise til Beaver Creek er Faarup stadig langt fra målet om World Cup-point. Privatfoto
Skisport 5. december 2017 06:09

LILLEHAMMER: I denne sæson spiser Hobro Skiklubs Christoffer Faarup kirsebær med de allerbedste på de alpine løjper. Skridtet op til World Cuppen har dog været stort for den 24-årige fartspecialist, der netop har kørt to løbsweekender i Canada og USA.

- Der er sten i deres kirsebær, og de er hårde. Jeg har høje forventninger til mig selv, og dem har jeg ikke helt indfriet, erkender Faarup.

I Lake Louise i Canada blev han nummer 66 i styrtløbet - mere end fire sekunder efter vinderen - mens han udgik af super G-løbet. Heller ikke i amerikanske Beaver Creek fuldførte han super G-løbet, men her blev det til gengæld til et pænt skridt frem i styrtløbet. Han blev nummer 56 - tre et halvt sekund efter vinderen.

- Resultaterne betyder, at jeg har klaret det officielle krav til vinter-OL i Pyeongchang, men tingene har ikke fungeret, som de skulle for mig. Jeg ved, jeg er bedre teknisk, men jeg har ikke helt styr på mit glid endnu, fortæller Christoffer Faarup.

Hans ambition for World Cup-sæsonen er på et tidspunkt at knibe sig i top-30, hvilket vil udløse point til World Cuppen. Noget kun én dansker har prøvet før - nemlig Mads Bødker helt tilbage i 1983.

- Jeg ved udmærket, at det bliver ekstremt svært at opnå i år, men jeg havde håbet, at jeg på nuværende tidspunkt var tættere på.

Fartdjævlen fra Hobro skal i aktion i World Cuppen igen 15. december i italienske Val Gardena.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...