Hadsund-roere dominerede Odense-regatta

Vinterens hjemmetræning ser tydeligvis ud til at have båret frugt

August Wisholm, Hadsund, vandt guld i juniordrengenes singlesculler både lørdag og søndag. Privatfoto

August Wisholm, Hadsund, vandt guld i juniordrengenes singlesculler både lørdag og søndag. Privatfoto

11 roere fra Hadsund Roklub var i weekenden inviteret til at deltage ved årets første testregatta, der blev afviklet i Odense.

I en normal regattasæson er der fri tilmelding til et sådant stævne, men corona spænder som bekendt stadig ben for det normale.

Ved stævnet i Odense havde ungdomslandstræneren i stedet inviteret de stærkeste juniorer og U23-roere i Danmark til at prøve kræfter på 6000 meter om lørdagen og på den klassiske 2000 meter-distance om søndagen.

- Vore roere gjorde det generelt fremragende med imponerende resultater begge dage, lyder det fra trænergruppen i Hadsund Roklub.

- Vi har til denne sæson indledt samarbejde med roere fra Holstebro, Randers, Bagsværd og Roklubben Ægir i Aalborg, og efter weekendens resultater ser det meget lovende ud for resten af sæsonen.

- Det er tydeligt, at vore roere er kommet flot gennem vinterens hjemmetræning.

I juniordrenges dobbeltfirer roede Frederik Bertelsen, Kian Harati og Mads Hessellund søndag guldet hjem sammen med Oliver Back fra Randers.  Privatfoto

I juniordrenges dobbeltfirer roede Frederik Bertelsen, Kian Harati og Mads Hessellund søndag guldet hjem sammen med Oliver Back fra Randers. Privatfoto

I juniordrengenes singlesculler hentede August Wisholm guld både lørdag og søndag.

Det samme gjorde sig gældende for Laetittia Panero-Bommer i juniorpigernes dobbeltsculler, hvor hun roede sammen med Stine Nielsen (Holstebro).

Og dobbelt guld var der også til Ida Blomstrand i U23-singlesculleren og til Lea Lübeck og Maria Jeppesen, som i juniorpigernes firer uden styrmand roede sammen med to piger fra Ægir i Aalborg.

I juniordrengenes dobbeltsculler var der guld til Frederik Bertelsen og Kian Harati på den lange distance om lørdagen.

Søndag hentede de i stedet guld i dobbeltfirereren sammen med Mads Hessellund og Oliver Back (Randers).

Endelig hentede Rasmus Konnerup søndag guld i U23-herrernes dobbeltfirer sammen med tre roere fra Bagsværd.

I juniorpigernes firer uden styrmand viste Lea Lübeck og Maria Jeppesen fin form sammen med Marie Christensen og Liv Jensen fra Ægir i Aalborg.  Privatfoto

I juniorpigernes firer uden styrmand viste Lea Lübeck og Maria Jeppesen fin form sammen med Marie Christensen og Liv Jensen fra Ægir i Aalborg. Privatfoto

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden