Hobro sekunder fra sejren

Rasmus Minor så ud til at blive matchvinder mod AC Horsens, men sådan gik det ikke

Claus Jensen
Foto: Henrik Bo
Hobro IK 3. december 2017 13:59 - Opdateret 3. december 2017 14:22

FODBOLD: En lang og hård efterårssæsonen lakker mod enden, og det kan man godt mærke hos Hobro IK, der slider med at finde det velkendte energiske udtryk i 90 minutter.

Mindre så dog også ud til at kunne gøre det, da AC Horsens søndag middag var på besøg på DS Arena. For efter en meget sløj første halvleg af Hobro, vågnede de op til dåd efter pausen.

Midterforsvareren Rasmus Minor Petersen troede formentlig, at han blev matchvinder, da han i det 84. minut uimodståeligt headede Jacob Tjørnelunds indlæg over i det lange hjørne til 1-0.

Efterfølgende var heldet med Hobro i det 88. minut, da Kjartan Finnbogason huggede et fremragende aftræk på overliggeren. Det var et ondt varsel, for dybt inde i overtiden faldt et langt indkast ned for fødderne af AC Horsens’ Oliver Drost, der på kampens sidste aktion sparkede 1-1 i nettet.

Gæsterne var som skrevet det bedste hold på banen i de første 45 minutter, hvor Hobro absolut intet skabte. Horsens truede derimod på deres talrige lange indkast fra Mikkel Qvists hænder.

Jesper Rask måtte hive en feberredning frem, da Simon Okosun i det 12. minut steg op og headede på netop et indkast.

Undervejs i første halvleg mistede Hobro Nicholas Gotfredsen, der blev skadet i sin comeback-kamp. I stedet kom Jacob Tjørnelund i aktion. Og i pausen flåede trænerteamet en skidt spillende Danny Olsen ud på bekostning af Martin Mikkelsen.

Netop Tjørnelund og Mikkelsen var med til at sætte noget fut i Hobros spil i anden halvleg, hvor de endelig fik truet Horsens’ mål.

Et fremragende raid fra Jacob Tjørnelund gav en god skudmulighed til topscorer Kirkevold i det 54. minut, men nordmandens afslutning tog undersiden af overliggeren og ramte ned foran stregen.

Efterfølgende var der fine tilbud til Edgar Babayan og Martin Mikkelsen, men skarpheden manglede. Altså lige indtil Minors pandebrask brød dødvandet i slutfasen - og Horsens’ modsvar i fjerde overtidsminut.

Det uafgjorte resultat betyder, at Hobro fortsat er nummer fire i Alka Superligaen, men pladsen i top-seks kan stadig nå at forsvinde, inden vinterpausen kalder om en uge.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...