Hobro uden trekløver mod AGF

Jesper Bøge er med i truppen, men ligner ikke en starter mandag

Claus Jensen
Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Hobro IK 11. februar 2018 16:43 - Opdateret 11. februar 2018 17:18

FODBOLD: Hobro IK må se bort fra tre spillere, når de mandag indleder foråret i Alka Superligaen med en hjemmekamp mod AGF.

Nicholas Gotfredsen er fortsat ude med længerevarende lyskenskade, og udsigterne til et comeback for den rygskadede Kasper Lynge er også lange.

Sidste mand på Hobros lazaret er angriberen Emmanuel Sabbi, der dog snart ventes spilleklar.

Jesper Bøge, der i længere tid har døjet med en ankelskade, er udtaget til truppen, men han ligner ikke en starter mod AGF. På positionen som højre back har Hobro dog i vinterpausen sikret sig en backup i skikkelse af Frans Dhia Putros, der er hentet i FC Fredericia.

Det positive hos Hobro IK er, at man i forhold til efteråret igen kan råde over veteranen Mads Justesen i midterforsvaret og den fysisk stærke Wilfried Domoraud i angrebet,

AGF må undvære tre spillere til kampen. Alexander Juel, Frederik Møller og Steffen Rasmussen er alle på skadeslisten. Til gengæld er nyerhvervelserne Martin Pušic og Casper Højer Nielsen med i David Nielsens trup. Her er der også en anden mulig debutant mod Hobro i skikkelse af U19-målmanden Kasper Thiesson Kristensen.

Der er mandag 19.00, at Hobro tager imod AGF på DS Arena.

Tema: Hobro IK

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...