Hunde ledte efter gerningsmand: Ung mand stukket under røveri

19-årig var lige stået ud af sin bil, da han blev antastet af gerningsmanden

 <i>Foto: Henrik Bo</i>

Foto: Henrik Bo

HADSUND:En 19-årig mand blev søndag morgen udsat for et groft røveri på Ringvejen ved Håndværkervej i Hadsund. Politiet fik anmeldelsen klokken 07.24

- Han er på vej på arbejde, stopper og stiger ud af bilen, da han bliver anstastet en gerningsmanden, der siger til den 19-årige, at han skal udlevere sin tegnebog. Det gør han, indeholdende et mindre kontantbeløb.

- Men ikke nok med det, da han har givet gerningsmanden tegnebogen, så bliver han stukket i det ene lår, siger vagtchef Torben Larsen fra Nordjyllands Politi.

Den 19-årige var naturligt nok meget chokeret efter røveriet, men mener, at det er en kniv, han er blevet stukket i låret med. Signalement af gerningsmanden lyder på en dansk mand, 25-30 år gammel, 180-190 centimeter høj. Han havde sorte Adidas joggingbukser med hvide striber ned langs siden, en sort dynejakke og en blå hue på. Desuden gik han i et par slidte, sorte sko.

Nordjyllands Politi arbejdede på stedet fra morgenstunden og havde også hundepatruljer i sving for at lede efter både gerningsmanden og spor, der kunne give politiet noget mere materiale at arbejde med.

Har man set noget, der kan lede til opklaringen af røveriet, så kan Nordjyllands Politi kontaktes på telefon 1-1-4

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.