Katten Balou til premiere i Hobro

Halvdelen af billetindtægterne ved forpremieren på "Julemandens datter 2" går til ”Min ven katten”

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Balou har til daglig hjemme hos ”Min ven katten” i Handest, og 50 pct. af entreindtægten fra forpremieren i Hobro 8. november går til Anita Sønderup og hendes katteinternat. Arkivfoto Foto: Martin Damgård

Der er lokale kræfter med på rollelisten, når den nye danske julefamiliefilm ”Julemandens datter 2” søndag 8. november har forpremiere i Filmteatret i Hobro.

Katten Balou medvirker i filmen, og kattens ejer Anita Søndergård fra foreningen ”Min Ven Katten” i Handest er statist.

De kommer begge to til forpremieren i Hobro. Balou nok mest for at vise sig frem og blive beundret, mens Anita Sønderup inden filmen vil fortælle om, hvordan optagelserne foregik mm.

I forbindelse med forpremieren har Filmteatret i øvrigt besluttet, at 50 pct. af billetprisen doneres til ”Min Ven Katten” i Hobro.

”Julemandens datter 2 - Jagten på Kong Vinters krystal” følger op på historien om den 12-årige Lucia, der som den første pige er blevet optaget på Den internationale julemandsskole på Grønland.

Midt under de travle juleforberedelser bliver Kong Vinters magiske krystal stjålet, og mistanken samlet sig om Lucias bedste ven, Oscar. Sammen begiver Oscar og Lucia sig ud for at bevise hans uskyld, og i jagten på den rigtige tyv kommer Lucia og Oscar på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens glød for evigt.

Nu er det så op til de to bedste venner at redde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul....

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.