Folkeskolen

Kendt ansigt fortsætter på Bymarkskolen

Mikkel Wowk Jepsen bliver fra årsskiftet permanent skoleleder

Mikkel Wowk Jepsen - ny skoleleder på Bymarkskolen i Hobro. Privatfoto

Mikkel Wowk Jepsen - ny skoleleder på Bymarkskolen i Hobro. Privatfoto

Det bliver et kendt ansigt, som fra årsskiftet tiltræder stillingen som skoleleder på Bymarkskolen i Hobro.

Efter at stillingen har været genopslået, og i alt 14 kvalificerede ansøgere har været inde i billedet, er valget faldet på den nuværende, konstituerede skoleleder, Mikkel Wowk Jepsen.

- Mikkel er drevet af at skabe den bedst tænkelige skole for alle børn. Han har et stærkt ønske om at skabe sammenhænge i børn og familiers liv og ser samarbejdet i lokaldistriktet som en absolut nødvendighed for, at dette kan lykkes, fremhæver dagtilbuds- og skolechef Berit Vinther, som i forlængelse heraf ser frem til et fortsat godt samarbejde med Mikkel Wowk Jepsen.

Berit Vinther tilføjer, at Bymarkskolen i Mikkel Wowk Jepsen får en leder, der har høje forventninger til sig selv og de mennesker, han omgiver sig med.

- Han har en anerkendende og involverende ledelsesstil samt et udtrykt ønske om at være synlig for børn, forældre og ansatte, lyder det anerkendende fra Berit Vinther.

Mikkel Wowk Jepsen forklarer selv, at han - som ny skoleleder - vil prioritere en involverende proces mellem børn, familie, medarbejdere og ledelse ved altid at gå forrest og vise, at der er sammenhæng mellem ord og handling.

- Jeg er overbevist om, at det skaber ro og tryghed i organisatiionen og dermed også et godt arbejdsmiljø, slutter han.

Mikkel Wowk Jepsen er 39 år og bor i Svenstrup med sin kone og tre børn. Mikkel er uddannet lærer og har en diplom i ledelse. Han har tidligere arbejdet som viceskoleleder på Tornhøjskolen i Aalborg og på Bymarkskolen i Hobro.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.