Leder af Blå Kors-hjem på vej væk fra Hobro

Efter 11 år i jobbet i Hobro skal Lars Thidemann Jensen nu være vicegeneralsekretær i Blå Kors

Lars Thidemann Jensen - ny vicegeneralsekretær i Blå Kors. Privatfoto

Lars Thidemann Jensen - ny vicegeneralsekretær i Blå Kors. Privatfoto

Blå Kors Hjemmet i Hobro skal have ny daglig leder.

Det bliver den naturlige konsekvens af, at den nuværende leder, 48-årige Lars Thidemann Jensen, pr. 8. april har fået nyt job som vicegeneralsekretær i Blå Kors.

I sit nye job kommer Lars Thidemann Jensen sammen med generalsekretær Christian Bjerre til at stå i spidsen for en organisation, der i dag tæller 631 lønnede medarbejdere og over 3.800 frivillige.

Og efter 11 år som leder af Blå Kors Hjemmet i Hobro glæder Lars Thidemann Jensen sig nu til at indtage sin nye rolle i Blå Kors.

- Jeg er så taknemmelig for at få mulighed for stadig at arbejde for Blå Kors.

- Jeg har haft 11 rigtig gode år som leder af Blå Kors Hjemmet i Hobro og vil selvfølgelig tage den erfaring med mig.

- Men jeg er også klar til nu fortsat at gøre en forskel for udsatte mennesker fra en anden stol og anden vinkel.

- Vi har en meget vigtig sag og en stærk organisation funderet på gode værdier, som jeg glæder mig til at udvikle yderligere, siger Lars Thidemann Jensen.

Blå Kors Danmark er en social hjælpeorganisation, der bygger på kristne værdier, og som hjælper udsatte børn, unge og voksne i Danmark.

Aktiviteterne spænder vidt lige fra væresteder og botilbud til støttecentre for børn og familier, der kæmper med følger af alkohol- og stofmisbrug i familien, og familienetværk.

I toppen af organisationen ser generalsekretær Christian Bjerre med forventning frem til samarbejdet med den nye vicegeneralsekretær:

- Vi har valgt Lars ud af et stærkt felt af ansøgere, og jeg er sikker på, at vi med Lars som ny vicegeneralsekretær kan sikre og fortsætte den gode udvikling i Blå Kors.

- Samtidig er Lars kendt med og anerkendt i hele organisationen. Det ser jeg som et ekstra plus, fremhæver Christian Bjerre.

Også formand for Blå Kors Danmarks hovedbestyrelse, Dan Månsson, ser Lars Thidemann Jensen som et stærkt kort på mange områder:

- Det er en stor glæde for mig som formand for Blå Kors Danmarks hovedbestyrelse, at vi er lykkedes med at få ansat en kvalificeret og dedikeret vicegeneralsekretær.

- Lars Thidemann Jensen har mange års erfaring som leder og aktør fra det sociale område. Han har engageret sig grundigt i de nuværende debatter på §110-området, og som medarbejderrepræsentant i hovedbestyrelsen gennem de senere år, kender vi ham som en medarbejder, der har blik for hele organisationen, siger Dan Månsson.

Lars Thidemann Jensen er oprindeligt uddannet som cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet og har en diplomuddannelse i ledelse.

Han bor i dag i Aarhus med sin familie.

Udover at have været leder for Blå Kors’ botilbud i Hobro, har han også fungeret som repræsentant fra de selvejende institutioner i Blå Kors Danmarks hovedbestyrelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.