Live: Følg folketingsvalget i Mariagerfjord Kommune

Her kan du løbende følge optællingen af stemmer i Mariagerfjord Kommune

Steffen Bek
Illustration: Christian Made Hagelskjær
Folketingsvalg 2019 5. juni 2019 19:45 - Opdateret 7. juni 2019 12:50

Vi beklager, at visningen af tallene er ustabil - prøv at genindlæse siden, hvis du ikke kan se tallene.

MARIAGERFJORD: Følg optællingen af stemmerne til folketingsvalget i Mariagerfjordkredsen - som dækker Mariagerfjord Kommune.

Du kan både se hvordan det går i hele kredsen og finde tal helt ned på det enkelte afstemningssted. Tallene bliver løbende opdateret med onsdag aften og natten til torsdag.

Sådan fordeler stemmerne i Mariagerfjordkredsen sig på partier:Følg optællingen på valgstederne i Mariagerfjordkredsen

Sådan fordeler stemmerne på valgstedet Assens sig på partier:Sådan fordeler stemmerne på valgstedet Mariager sig på partier:Sådan fordeler stemmerne på valgstedet Arden sig på partier:Sådan fordeler stemmerne på valgstedet Valsgård sig på partier:Sådan fordeler stemmerne på valgstedet Vebbestrup sig på partier:Sådan fordeler stemmerne på valgstedet Hadsund sig på partier:Sådan fordeler stemmerne på valgstedet Veddum-Skelund sig på partier:Sådan fordeler stemmerne på valgstedet Als sig på partier:Sådan fordeler stemmerne på valgstedet Hørby sig på partier:Sådan fordeler stemmerne på valgstedet Onsild sig på partier:Sådan fordeler stemmerne på valgstedet Hobro sig på partier:Tema: Folketingsvalg 2019

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...