Mål-Pål: Vi er skuffede

Hobro-topscoreren er ikke tilfreds med 1-1 mod Silkeborg

Claus Jensen
Pål Alexander Kirkevold i aktion for Hobro mod Silkeborg. Foto: Torben Hansen
Hobro IK 10. marts 2018 18:44 - Opdateret 12. marts 2018 07:39

FODBOLD: Pål Alexander Kirkevold scorede sit sæsonmål nummer 16, da Hobro IK lørdag spillede 1-1 på hjemmebane mod Silkeborg. Efter kampen var nordmanden alligevel skuffet.

- Jeg synes, vi havde fortjent sejren, så vi er skuffede. I perioder kørte vi Silkeborg fuldstændigt over. Det var lidt det gamle Hobro-hold, man så igen, hvor vi kommer i angreb på angreb og presser modstanderen, siger han.

- Vi bliver bare nødt til at være skarpere i feltet, for vi kom mange gange igennem på baglinjen, hvor vi bare skulle ramme en gul inde foran. Jeg havde selv én, hvor jeg skulle have gjort det bedre, sukkede Kirkevold.

Hobro-topscoreren hæfter sig dog ved, at moralen var i top, selv om Silkeborg ufortjent kom foran tidligt i anden halvleg.

- Vi klarede fint at omstille os og presse dem hårdt igen. Havde vi spillet fem minutter mere, så tror jeg, at vi havde vundet, siger han.

Hobro rykker med det ene point op som nummer seks, men Pål Alexander Kirkevold tvivler stadig på, at holdet kommer med i medaljeslutspillet.

- Vi går efter at vinde den sidste kamp i Brøndby også, men jeg føler nok desværre lidt, at vi har smidt slutspilsmuligheden væk. Ikke i dag - men i nogle af kampene tidligt på foråret, hvor vi ikke helt præsterede.

Tema: Hobro IK

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...