Mand anholdt for penis-hærværk

44-årige mistænkt for at have stået bag groft hærværk søndag nat og adskillige tidligere overmalinger i landsbyen Veddum nord for Hadsund

Knud Labohn
En serie af graffiti og overmalinger fra forrige sommer forbindes med det nye hærværk i Veddum. Privatfoto
Kriminalitet 7. november 2017 10:54 - Opdateret 7. november 2017 11:06

VEDDUM: Den skyldige bag et usædvanligt groft hærværk midt i landsbyen Veddum er muligvis blevet fundet.

Politiet har i hvert fald anholdt en mand, som man har grund til at antage stod bag oversprøjtning af et hjem med fornærmelser og obskøne tegninger af penisser.

Hærværket skete søndag nat mens husets indehaver lå og sov inde i huset. Da han vågnede mandag morgen var der malet rundt om på hans vinduer og mure med blå og guldmetalfarvet spray.

Efter et tip har politiet anholdt en 44-årig mand, som dog nægter sig skyldig. Det sker efter et tip, og det har samtidig fået politiet til at se på tidligere sager med nye øjne.

Ikke bare er hjemmet for et år siden blevet skamferet på lignende vis. Det skete i sommeren 2016 for i alt syv huse i landsbyen, som man nu hører den 44-årige mand om.

Forrige sommer afhørte politiet en anden person indgående om de mange hærværk, men nu mener man altså at have fået en anden mistænkt, der er oplagt at undersøge.

- Det er en person, som vi kender fra andre forhold. Og for os har det været oplagt at åbne de gamle sager igen med de oplysninger, vi har fået, fortæller vagthavende hos Hobro Politi.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...