Mikkelsen: Vi har fået lysten igen

Hobro IK dominerede i Lyngby, og det har gjort underværker

Søren Olsson
Martin Mikkelsen håber, at Hobro kan tage indstillingen fra Lyngby-kampen med videre. Foto: Nicholas Cho Meier
Hobro IK 10. marts 2018 07:17

FODBOLD: Hobro IK havde fået en skidt pointmæssig og spillemæssig start på foråret, men i sidste weekend fik holdet i den grad vendt den nedadgående kurve, da holdet vandt klart med 3-0 på udebane over Lyngby.

Lørdag gælder det en hjemmekamp imod Silkeborg, og der skal takterne tages med videre.

- For mig at se, så er det en af de kampe, vi har haft i min tid i Hobro, hvor vi udviste størst kontrol. Vi holdt dem fra chancer igennem stort set hele kampen, og vi skabte selv masser af muligheder offensivt. Det var lige det, vi havde brug for, siger kantspilleren Martin Mikkelsen.

Silkeborg har haft et godt forår, hvor holdet har samlet syv point med sejre over AaB og SønderjyskE.

- De spiller bedst på deres egen hjemmebane, hvor de drager fordel af deres kunstgræs. Jeg tror egentlig nok, at de vil forsøge at spille på samme måde, men det kan godt blive noget sværere for dem, som vores bane er i øjeblikket. Men jeg synes, at de har spillet en god gang fodbold, siger Martin Mikkelsen.

Hobro har stadig chancen for at nå topseks, der giver adgang til mesterskabsslutspillet, men faktisk kan holdet ende på alle pladser fra fem til 10 - så tæt er Superligaen med to spillerunder tilbage. Og så handler det pludselig om, om ottendepladsen er bedre at få end syvendepladsen med tanke på, hvor man har det bedste udgangspunkt i nedrykningsgrupperne.

- Vi har tænkt os at gøre det rigtig italiensk og gå efter et point og så tage den ottendeplads, griner Martin Mikkelsen.

- Nej, vi går ind til kampen med et ønske om tre point. Karmakontoen kommer nok og giver en et par lussinger, hvis man spiller på sådan noget. Og nu har vi virkelig fået lysten igen til at levere.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...