Min Købmand i Arden flytter

Flytter til Skovvej og bliver til et Spar Supermarked

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Min Købmand i Arden, der i dag har hjemme på Bytorvet 18, flytter til Skovvej 2, der tidligere husede Fakta. I samme anledning bliver butikken til et Spar Supermarked.

- Jeg har længe været udfordret på pladsen og derfor været på udkig efter nye lokaler, og blev faktisk også tilbudt at være med i projektet på ”krogrunden”. Det takkede jeg nej til, og foreslog i stedet, at Fakta kunne flytte derover, hvilket passede godt til dem. Det gav mig samtidig muligheden for at rykke ind i deres tidligere lokaler, hvilket passer helt perfekt til min butik, fortæller købmand Rene Plougman.

- I de nye lokaler får vi fordoblet pladsen fra cirka 275 til 550 kvadratmeter, fortæller Rene Plougman. Foto: Jesper Bøss

- I de nye lokaler får vi fordoblet pladsen fra cirka 275 til 550 kvadratmeter, fortæller Rene Plougman. Foto: Jesper Bøss

- I de nye lokaler får vi fordoblet pladsen fra cirka 275 til 550 kvadratmeter, og det giver os plads til at udvide sortimentet væsentligt, herunder med endnu mere fokus på lækre ferskvarer, herunder frugt, grønt, kød og brød. Desuden får jeg plads til en større vinafdeling, hvilket jeg også glæder mig meget til.

- Vi har også pakkeudlevering fra GLS, PostNord, Dao og Bring, hvor vi længe også har været meget udfordret på pladsen. Så alt i alt bliver det et kæmpe løft.

Planen er at flytningen til de nye lokaler kommer til at ske i midten af juni måned. På det tidspunkt har Rene haft Min Købmand i Arden i 10 år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.