Møbelvirksomhed rykker fra Bjerringbro til Hadsund

Jyndbjerg Møbelsnedkeri rykker til Hadsund, hvor firmaet flytter ind i det nye erhvervshus ”Ved Banen”

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jonny Skov og Lene Nissen, indehavere af Jyndbjerg Møbelsnedkeri, der nu flytter til Hadsund. Privatfoto Privat

Hadsund Folkeblad har tidligere kunnet afsløre, at Hadsunds gamle stationsbygning på sydsiden af fjorden snart ville blive genoplivet som erhvervsfællesskab for en række virksomheder.

Nu kan vi supplere med, at Jyndbjerg Møbelsnedkeri, der i dag har hjemme i Bjerringbro og beskæftiger 10 mand, har meldt sin ankomst.

- Vi har meget travlt og har været igennem en meget positiv udvikling med stor vækst i virksomheden.

- Derfor har vi kigget efter nye rammer, og her er valget faldet på ”Ved Banen” i Hadsund, hvor vi får fordoblet vores produktionsareal til i alt 1.700 kvadratmeter.

- Dermed bliver vi gearet til fremtidig vækst, samtidig med at de nye produktionslokaler muliggør en langt mere effektiv produktion i rigtige industrihaller, fortæller Lene Nissen, der sammen med Jonny Skov er indehaver af Jyndbjerg Møbelsnedkeri.

Sommerhus i området

At Lene Nissen og Jonny Skov har fået øje på Hadsund og de flotte, historiske rammer i den gamle stationsbygning skyldes, at de har sommerhus i Øster Hurup, og derfor er kørt forbi bygningerne mange gange.

- Vi kan rigtig godt lide området, så udover, at virksomheden flytter til Hadsund, er det også planen, at vi selv vil flytte hertil privat. Vi har altid gerne villet lidt tættere på vandet, og her må man jo sige, at Hadsund er ideelt med fjorden og kort afstand til østkysten.

- Samtidig er vi også rigtig glade for, at alle vores fastansatte medarbejdere har takket ja til at fortsætte i virksomheden. Vi skal dog på udkig efter yderligere tre-fire produktionsmedarbejdere og møbelsnedkere, som vi vil finde i lokalområdet. Det varer ikke længe, før vi begynder at søge de nye medarbejdere, fortæller Lene Nissen, der nævner, at det også har spillet en rolle, at de nu bliver en del af et erhvervsfællesskab.

- Vi glæder os til at få andre virksomheder omkring os og opleve det fællesskab og den synergi, som det kan skabe. Så det har også været med i vores overvejelser og vejet meget positivt, slutter Lene Nissen.

Klimavenlig produktion

Jyndbjerg Møbelsnedkeri laver møbler, brugskunst og andre trækomponenter, som firmaet udvikler i tæt samarbejde med sine kunder.

Virksomheden har fokus på at tænke klimaet ind i produktionen ved hovedsageligt at anvende FSC® certificeret træ til produkterne og løbende optimere ressourceforbruget. For at støtte den grønne omstilling køber de endvidere CO2-neutral og vedvarende energi fra vind.

Jyndbjerg Møbelsnedkeri har planlagt at flytte i sommerferien 2021, så det forstyrrer den løbende produktion mindst muligt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.