Nu bliver det alvor med padel i Hobro

Banerne lod vente på sig, men mandag står Match Padel Hobro klar til indvielse

Hobros nye padelcenter rummer i alt seks doublebaner og én singlebane. Privatfoto

Hobros nye padelcenter rummer i alt seks doublebaner og én singlebane. Privatfoto

Forventningsglæden er stor, inden Match Padel Hobro mandag 14. juni kan invitere til officiel indvielse af byens nye padelcenter på Jyllandsvej.

Indvielsen skulle oprindelig allerede have fundet sted medio maj, men forsinkede baneleverancer har gjort, at åbningen af padelcenteret er blevet omkring en måned forsinket.

På åbningsdagen, mandag, er alle interesserede velkomne til at komme forbi til en gratis omgang padel i tidsrummet fra kl. 16 til 22.

- Er du ny inden for padel, står vi klar til at hjælpe dig i gang. Og vi byder naturligvis også på lidt godt til ganen og lidt let at spise – præcis som det hører sig til ved en reception, fortæller medinvestor Thomas Jacobsen.

Op til indvielsen er der blevet arbejdet på højtryk af såvel håndværkere som investorer bag projektet. Privatfoto

Op til indvielsen er der blevet arbejdet på højtryk af såvel håndværkere som investorer bag projektet. Privatfoto

Ud over hele seks doublebaner og én singlebane af højeste kvalitet, rummer det nye padelcenter i Hobro også faciliteter, som kan benyttes ved større konkurrencer - eller som virksomheder kan bruge til at holde arrangementer for deres medarbejdere.

- Vi har hele tiden haft for øje, at centeret også skal være indbydende for virksomheder og skoler, så de kan bruge centeret til personalearrangementer, undervisning og lignende.

- Med vores hævede loungeområde, hvor der er kig ud over alle banerne, synes vi faktisk, at vi er lykkedes ret godt med dét, hvis vi selv skal sige det, lyder det fra medinvestor Thomas Axelsen.

Både han og Thomas Jacobsen ærgrer sig naturligvis over, at åbningen af padelcenteret har måttet udskydes.

- Men da først banerne ankom, gik det til gengæld også stærkt.

- Alle mand har virkelig knoklet for at blive klar så hurtigt som muligt, og et par af os medinvestorer har da også lært en ting eller to om sømpistoler, betongulv og lignende, afslører en tredje af folkene bag Match Padel Hobro, Jesper Storhøj Sørensen, med et smil på læben.

Som et ekstra indslag i forbindelse med åbningen, mandag, vil der i øvrigt være opvisning ved en flok salsadansende spaniere.

Netop Spanien er et af de lande, hvor padelsporten indenfor de seneste år er blevet allermest udbredt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden