Odense-præst bliver ny efterskoleleder i Mariager

Frydensberg Efterskole har fundet sin nye forstander. Valget er faldet på 35-årige Gideon Jakobsen

Line Lykkegaard Skou
35-årige Gideon Jakobsen kommer fra en stilling som præst i Bykirken i Odense.
Mariager 14. februar 2018 12:20 - Opdateret 14. februar 2018 12:35

MARIAGER: Frydensberg Efterskole i Mariager har fået ny forstander. Skolen har pr. 1. januar i år ansat 35-årige Gideon Jakobsen, der kommer fra en stilling som præst i Bykirken i Odense.

Dermed overtager Gideon Jakobsen stolen fra Martin Lysgaard, der har været konstitueret forstander siden 1. august. Martin Lysgaard fortsætter som viceforstander, samme stilling som han bestred, før tidligere forstander Finn Mester valgte at søge nye udfordringer med opstart af en ny efterskole i Hals.

- Vi er meget glade for at få Gideon Jakobsen ved roret for Frydensberg. Han har fremragende lederkompetencer, og han har et stort hjerte for teenageres faglige og personlige udvikling. I bestyrelsen tror vi, Gideon er den rette til at konsolidere skolen, der har mere end fordoblet sit elevtal gennem de sidste 10 år. Han vil have fokus på kvalitetsudvikling og styrkelse af skolens profil i et tæt samarbejde med skolens medarbejdere, siger bestyrelsesformand Anette Skovlykke Nielsen.

Gideon Jakobsen er sammen med sin familie flyttet ind i forstanderboligen på Frydensbjegvej. Forstanderens kone, Dorthe Lüthje Jakobsen, er ansat som lærer på skolen. Hun kommer med syv års erfaring fra H.C. Andersen Skolen i Vollsmose. Parret har tre børn, der går på Mariager Skole.

Frydensberg Efterskole har ca. 130 elever og 49 medarbejdere og bygger på et kristent værdigrundlag. Skolen holder lørdag 3. marts velkomstreception for den nye forstander klokken 13- 14.30.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...