Østkyst-sommerhuse plaget af indbrud

Stribe af indbrud henover nytåret i sommerhuse på østkysten i Mariagerfjord Kommune

Arkivfoto
Tyveri 9. januar 2018 07:22

ALS/ØSTER HURUP: Nordjyllands Politi kan igen berette om en stribe af indbrud i fritidshuse på østkysten i Mariagerfjord.

Fire af indbruddene er sket på Halvrebene i Als mellem 28. december og 7. januar, mens det også er gået ud over et sommerhus i Fruerlund Plantage ved Øster Hurup mellem 3. og 7. januar.

I det første indbrud i Halvrebene blev en rude i en køkkendør aflistet, hvorefter der blev stjålet 40 flasker vin, to flasker whisky samt en sparebøsse med et ukendt beløb.

Det blev ikke stjålet noget i det næste indbrud, hvor en terrassedør blev opbrudt. Samme fremgangsmåde blev brugt i det tredje indbrud, hvor der endnu ikke er overblik over, hvad der kan være stjålet.

I det fjerde indbrud blev et vindue til udestuen opbrudt. Her venter man på, at husets indehaver kommer til stedet for at se, hvad der eventuelt er forsvundet.

I sommerhuset i Fruerlund Plantage blev låsen til indgangsdøren opbrudt, hvorefter tyvene forsvandt med en Verner Panton loftlampe, en Wegner sofa og to Wegner lænestole.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...