Salgschef og tidligere spiller stopper i Hobro IK

Rasmus Ingeman skal i stedet være kommerciel chef hos Viborg FF

Henrik Strømgaard
Tidligere spiller og nuværende salgschef i Hobro IK Rasmus Ingeman siger farvel til klubben. PR-foto
Hobro IK 10. marts 2018 14:46

FODBOLD: Superligaklubben Hobro IK må snart sige farvel til Rasmus Ingeman.

Efter mange år med forskellige roller er han i dag klubbens salgschef. Det slutter 1. april, hvor han i stedet tiltræder som ny kommerciel chef hos Viborg FF.

I mange år har Rasmus Ingeman været at finde på DS Arena som både fodboldspiller på klubbens førstehold og som ansat på kontoret.

Han har spillet 286 kampe for Hobro IK’s førstehold og har sammen med den nuværende anfører, Mads Justesen, været med til at spille Hobro IK hele vejen fra Danmarksserien op i Alka Superligaen. I januar 2016 stoppede han som spiller i klubben, men han fortsatte med at arbejde i administrationen, hvor han siden december 2016 har været ansat som salgschef.

- At sige farvel til Hobro IK har været en svær beslutning, da jeg holder meget af klubben og især alle menneskerne i og omkring klubben. Jeg har været i klubben i rigtig mange år og har haft hjertet med mig hele vejen igennem, og hvis der er en anden klub, hvor jeg også kan have hjertet med mig, så er det i Viborg, hvor jeg kommer fra. Jeg er blevet tilbudt en rigtig spændende stilling i Viborg FF, og det tilbud har jeg takket ja til, da jeg tror på, det også kan være med til at gavne min personlige udvikling, lyder det fra Rasmus Ingeman i en pressemeddelelse.

Formand ærgrer sig

Formand i Hobro IK A/S, Lars Kühnel, ærgrer sig over at måtte tage afsked med en kulturbærer i klubben, men har fuld forståelse for beslutningen.

- Rasmus har gjort et fantastisk stykke arbejde gennem mange år i klubben. Han fortjener stor anerkendelse for alt det, han har været med til at udrette i Hobro IK, og vi vil uden tvivl komme til at savne ham, siger, Lars Kühnel.

Hobro IK har indledt jagten på en ny salgschef.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...