Saltcenter skifter ud på direktørposten

Direktør stopper til sommer og bestyrelsen går nu i gang med at søge efter en afløser

Direktør Henrik K. Hansen (tv), her fotograferet i 2015 sammen med projekt- og udviklingsleder Lisbeth Due, stopper efter sommerferien som leder af Mariager Saltcenter efter gensidig aftale med bestyrelsen. Arkivfoto
Mariager 6. marts 2018 14:35

MARIAGER: Der kommer friske kræfter i spidsen for Mariager Saltcenter, når administrerende direktør Henrik K. Hansen stopper efter sommerferien.

- Bestyrelsen og ledelsen har gennem 2017 udviklet en ny vision for Mariager Saltcenter. Nu da visionen er på plads, er det bestyrelsens vurdering, at der er behov for friske kræfter til at føre visionen ud i livet og tage saltcentret til det næste niveau. Derfor er vi blevet enige med Henrik om, at han stopper hos os efter sommerferien, fortæller Leif Skaarup, der er formand for centrets bestyrelse.

Henrik K. Hansen har arbejdet 13 år på Mariager Saltcenter, heraf de sidste otte år som centrets direktør.

- Henrik har ydet en stor og engageret indsats, der har sat Mariager Saltcenter på landkortet som en markant og velbesøgt nordjysk attraktion. Derfor er jeg også glad for, at Henrik bliver hos os i de kommende måneder og er med til at overdrage stafetten til en ny direktør, siger Leif Skaarup.

Arbejdet med at finde en ny direktør begynder nu.

- Mariager Saltcenter står overfor en spændende fremtid, og jeg er sikker på, at den attraktive direktørstilling vil tiltrække mange kompetente ansøgere, forudser Leif Skaarup.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...