Sovsen til flæsket slap de godt fra...

Borgmesterkandidaterne Mogens Jespersen og Leif Skaarup gjorde indtryk på kokken fra Bies brygshus’ restaurant i Hobro

Bente Lembo og Claus Søndberg (foto)
Mogens Jespersen (V) skulle have mere mælk i sovsen og drillede Leif Skaarup (S) med, at han jo bare kunne bruge vand: - Det plejer at være tyndt, hvad du kommer med! Foto: Claus Søndberg
KV17 Mariagerfjord 8. november 2017 20:59 - Opdateret 9. november 2017 09:07

HOBRO: Stemningen var til gemytlige drillerier, da borgmester Mogens Jespersen (V) og viceborgmester Leif Skaarup (S) onsdag aften indtog køkkenet i Bies Bryghus' restaurant i Hobro. Menuen stod på stegt flæsk.

De to politiske kombattanter trak i kokkeforklæder - et blåt og et rødt - og lavede den opbagte sovs med persille. Flæsket var forstegt i bradepande og skulle bare have lidt ekstra tid i ovnen.

- Det går jo godt! Jeg kunne da overveje at begynde at lave mad for kommunen, sagde en selvsikker Mogens Jespersen.

- Det får du god tid til fra 1. januar! lød det kækt fra Leif Skaarup, som håber at overtage borgmestertitlen fra årsskiftet.

Kok Hans-Henrik Pedersen betroede, at han for en sikkerheds skyld havde lavet back-up på persillesovsen.

- Men det havde jeg nu ikke behøvet. Sovsen var forrygende! Det er tydeligt, at de har lavet en opbagning før.

- Det lader til, at gæsterne også synes, den var o.k., sagde Hans-Henrik Pedersen.

Læs også NORDJYSKE Stiftstidende.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...