Sovsen til flæsket slap de godt fra...

Borgmesterkandidaterne Mogens Jespersen og Leif Skaarup gjorde indtryk på kokken fra Bies brygshus’ restaurant i Hobro

Bente Lembo og Claus Søndberg (foto)
Mogens Jespersen (V) skulle have mere mælk i sovsen og drillede Leif Skaarup (S) med, at han jo bare kunne bruge vand: - Det plejer at være tyndt, hvad du kommer med! Foto: Claus Søndberg
8. november 2017 20:59 - Opdateret 9. november 2017 09:07

HOBRO: Stemningen var til gemytlige drillerier, da borgmester Mogens Jespersen (V) og viceborgmester Leif Skaarup (S) onsdag aften indtog køkkenet i Bies Bryghus' restaurant i Hobro. Menuen stod på stegt flæsk.

De to politiske kombattanter trak i kokkeforklæder - et blåt og et rødt - og lavede den opbagte sovs med persille. Flæsket var forstegt i bradepande og skulle bare have lidt ekstra tid i ovnen.

- Det går jo godt! Jeg kunne da overveje at begynde at lave mad for kommunen, sagde en selvsikker Mogens Jespersen.

- Det får du god tid til fra 1. januar! lød det kækt fra Leif Skaarup, som håber at overtage borgmestertitlen fra årsskiftet.

Kok Hans-Henrik Pedersen betroede, at han for en sikkerheds skyld havde lavet back-up på persillesovsen.

- Men det havde jeg nu ikke behøvet. Sovsen var forrygende! Det er tydeligt, at de har lavet en opbagning før.

- Det lader til, at gæsterne også synes, den var o.k., sagde Hans-Henrik Pedersen.

Læs også NORDJYSKE Stiftstidende.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...