Stor skuffelse i Hobro-lejren

En god anden halvleg mod AC Horsens var sekunder fra at give fuld gevinst

Claus Jensen
Foto: Henrik Bo
Hobro IK 3. december 2017 15:50

FODBOLD: Det lignede en lun 1-0-sejr til Hobro IK, da Rasmus Minor i det 84. minut bragte superligaholdet foran mod AC Horsens. Men hjemmeholdet forlod alligevel slukørede DS Arena efter en sidste sekunds udlægning i kølvandet på et langt indkast.

- Den 1-0-føring skulle vi jo have kørt hjem. Det er selvfølgelig en kæmpe skuffelse, for vi var også klart bedst i anden halvleg. Horsens havde haft mange standardsituationer i løbet af kampen, som vi fik afværget okay. Men så i nærmest sidste sekund faldt bolden uheldigt ned for fødderne af en af deres, sukkede Jacob Tjørnelund.

Efter de første 45 minutter var der ellers ikke meget, der tydede på, at Hobro skulle komme i nærheden af sejren. Her vandt Horsens skudstatistikken med 7-0.

- De var klart bedre end os i første halvleg. Vi vidste godt, det ville blive en kamp præget af dueller og fight, da banen ikke er til poleret fodboldspil. Men vi snakkede alligevel om i pausen, at vi skulle kræve noget mere af os selv og simpelthen investere noget mere energi i kampen. Det synes jeg vi gjorde udmærket, mener Jacob Tjørnelund.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...