Svensker nedlagde Hobro i premieren

Tobias Sanas soloaktion blev afgørende, da AGF slog Hobro i forårspremieren

Thomas Jasper
Foto: Torben Hansen
Hobro IK 12. februar 2018 20:50 - Opdateret 13. februar 2018 07:48

FODBOLD: Hobro IK måtte tage tomhændet fra forårspremieren i Alka Superligaen, da det mandag aften blev til et 0-1-nederlag hjemme på DS Arena mod AGF.

En jævnbyrdig affære faldt ud til AGF’s fordel takket være en god soloaktion fra Tobias Sana, der med sin scoring 20 minutter inde i anden halvleg blev matchvinder.

I en chancefattig første halvleg fik Pål Alexander Kirkevold Hobros første mulighed, men den norske topscorer fik ikke ordentlig ram på Björn Kopplins indlæg, og så var den afslutning ikke noget problem for AGF-målmand Aleksandar Jovanovic.

Efter 33 minutter burde AGF til gengæld have bragt sig foran, da et hjørnespark faldt ned for fødderne af Pierre Kanstrup, men i fri position bragede AGF-anføreren bolden over mål.

Tre minutter før pausen var det Hobros tur til at blive nærgående efter et hjørnespark, men Yaw Amankwah styrede Danny Olsens indlæg over mål.

I første halvlegs tillægstid sendte Tobias Sana et frispark snert forbi mål, og så endte en første halvleg, der var mere fysisk betonet end velspillet, uden scoringer.

Hobro kom bedst ud efter pausen og skabte også anden halvlegs to første muligheder

Først styrede Quincy Antipas Björn Kopplins indlæg forbi mål, og kort efter var duoen på spil igen, men denne gang blev Antipas’ forsøg bremset af en frelsende AGF-clearing.

20 minutter inde i anden halvleg var det dog alligevel AGF, der tog føringen efter en fornem aktion af Tobias Sana.

AGF’s svenske offensivspiller tog et træk forbi Frans Dhia Putros, og fra kanten af feltet lagde han flot bolden ind bag en chanceløs Jesper Rask i Hobro-målet.

Fem minutter senere var AGF også tæt på at fordoble føringen, men denne gang diskede Jesper Rask op med en fin fodparade på forsøget fra Mustapha Bundu.

Hobro formåede til gengæld aldrig at lægge et afgørende pres i jagten på udligningen, og så kunne AGF naturligt nok tage alle tre point med hjem til Aarhus.

Nederlaget betyder, at Hobro glider ned på sjettepladsen i Alka Superligaen. AC Horsens på syvendepladsen har som Hobro 27 point for 20 kampe.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...