Unge roere fik løn for stærk træningsmoral

Tre af dem vandt guld ved indendørs ro-DM - og yderligere tre fik medaljer

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

I alt 14 roere fra Hadsund Roklub stillede i weekenden op ved DM i indendørsroning. Otte af dem placerede sig i top-4 - og seks af dem hentede medaljer: Tre af guld, en af sølv og to af bronze.

- Vi er meget tilfredse med, at vi er lykkedes med at tilrettelægge træningen op til DM så skarpt, at stort set alle vores roere sætter nye personlige rekorder ved DM.

- Det vidner om, at vore roere har udvist en helt fantastisk træningsmoral og disciplin, lyder kommentaren fra træner Kenneth Grøn.

Vilkårene har ellers ikke som udgangspunkt været de allerbedste.

Med lukkede træningslokaler og en forsamlingsgrænse på maksimalt fem personer er al træning i øjeblikket flyttet fra roklubben til roernes privatadresser.

Roklubbens romaskiner og andet træningsudstyr er således flyttet fra klubben og ud til de enkelte roere, og årets danske indendørs mesterskaber blev selvsagt også afviklet helt anderledes end normalt.

Via opkobling til mesterskabets hjemmeside kunne deltagerne til årets konkurrence sidde hjemme – hver for sig – og samtidig ro mod konkurrenter fordelt over hele landet.

På deres egen computerskærm kunne de følge med i, hvordan de lå placeret i forhold til konkurrenterne, og for specielt tre af Hadsund-roerne var det et ganske opløftende syn.

Melody Harati vandt guld i pigernes U12 klasse. Kian Harati sikrede sig guld i drengenes U17 klasse, og August Wisholm hentede guld i drengenes U18 klasse.

I pigernes U18-klasse måtte Lea Lübeck erkende, at en enkelt af konkurrenterne roede længere, end hun selv gjorde, mens weekendens to lokale bronzemedaljer hhv. blev roet hjem af Frederik Holmriis i drengenes U15 klasse og af Frederik Bertelsen i drengenes U17 klasse.

Udover Hadsund Roklubs egne roere følger også roerne fra Randers Roklub de træningsprogrammer og vejledninger, de får udstukket fra Hadsund.

- Og de fire bedste roere i drengenes U17 klasse er således trænet fra Hadsund Roklub, fremhæver træner Jens Christiansen.

Flere gange hver uge er trænerne på den ene eller anden måde i kontakt med roerne, og det er utvivlsomt en af forklaringerne på de fine DM-resultater.

- Et er at træne i klubben sammen med ro-kammeraterne.

- Noget helt andet er at sidde hjemme og sætte sig op til at yde på så højt niveau, som vores roere har gjort ved DM. Det er bare fantastisk flot gjort, lyder det anerkendende fra Jens Christiansen.

Weekendens to ærgerlige fjerdepladser ved indendørs DM tilfaldt Mads Hessellund i drengenes U 17 klasse og Rasmus Konnerup i mændenes U23 letvægtsklasse.

Derudover blev DM-deltagerne fra Hadsund noteret for følgende resultater: Melissa Harati: Nr. 7 i pigernes U14 klasse. Naja Lübeck: Nr. 6 i pigernes U15 klasse. Victoria Brink: Nr. 10 i pigernes U15 klasse.

Cille Hougaard: Nr. 15 i pigernes U15 klasse. Maria Bak Jeppesen: Nr. 5 i pigernes U17 klasse, og Tobias Pedersen: Nr. 14 i drengenes U18 klasse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden