Voldsomt haglvejr årsag til glatføreuheld på motorvej

62-årig mand overrasket på motorvejen syd for Hobro

Når det hagler voldsomt, skal farten tilpasses, advarer politiet. Arkivfoto <i>Grete Dahl</i>

Når det hagler voldsomt, skal farten tilpasses, advarer politiet. Arkivfoto Grete Dahl

Opdateret med flere uheld mandag eftermiddag

HOBRO:En 62-årig mand fra Aarhus-området blev mandag formiddag overrasket af et voldsomt lokalt haglvejr, der hærgede omkring Motorvej E45 ved Fårup nær Handest-afkørslen syd for Hobro.

Haglene lagde sig så tæt, at vejbanen blev overordentlig glat, og den 62-årige, der kom kørende ad motorvejen mod nord, røg af vejen ind på en mark, hvor bilen rullede et par gange rundt.

Det fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

- Vi havde en patrulje på stedet, men manden slap nogenlunde uskadt fra rulleturen, og han kom selv ud af bilen. Han ville også selv sørge for, at den noget ramponerede bil blev kørt væk fra uheldsstedet, oplyser vagtchefen.

Karsten Højrup Kristensen understreger, at bilisterne skal passe overordentligt godt på, når de kører i haglvejr.

Lidt efter kl. 13 skete der endnu et trafikuheld, denne gang ved Hjørring mellem afkørsel 4 og fem i nordlig retning, skriver politiet på Twitter:

Ved 14-tiden skete der så et nyt solouheld, hvor en bil var skredet ud og havde ramt autoværnet, Heller ikke denne gang skete der personskade. Denne gang skete det stort set samme sted ved Hjørring blot i sydlig retning.

Her skete det første uheld:

- Når det er så voldsomt, så bliver det også særdeles glat, og så skal farten altså sættes ned, siger vagtchefen, der glæder sig over, at det altså ikke gik med personskader ved de mange uheld.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.