Mariagerfjordmesse en rigtig publikumstræffer

Over 300 mennesker inden for dørene i Hadsund Kulturcenter bare de første to timer

De helt store smil var fremme under fredagens messe i Hadsund Kulturcenter, hvor hundredvis af borgere drog til job- og firmadating for at sondere deres muligheder.
Foto: Grete Dahl

De helt store smil var fremme under fredagens messe i Hadsund Kulturcenter, hvor hundredvis af borgere drog til job- og firmadating for at sondere deres muligheder. Foto: Grete Dahl

HADSUND:Mariagerfjord Erhvervsråd i samarbejde med Jobcenter Mariagerfjord havde set helt rigtigt, da man indbød til job- og firmadating i Hadsund Kulturcenter. Firmastande melder om stor søgning, og messen gav anledning til mange samtaler. Nogle besøgende udfyldte en ansøgning, andre lagde deres færdigskrevne cv. - Messens styrke er, at jobsøgende kommer i dialog med virksomheder. En oplagt chance til at vise sine kvalifikationer frem, siger konsulent Bent Hedelund fra jobcentret. - Har man det personlige mod til at tage en snak, kommer man længere, end hvis man går rundt og gemmer sig i hjørnerne. Og det vigtigt at turde vise sit ansigt. Søge samtalen, hvad enten man er indvandrer eller dansker, betoner Bent Hedelund.