Lokalpolitik

Marian Geller vil i byrådet

Regionsrådsmedlem Marian Geller vil forsøge at komme i Aalborg Byråd for Venstre, når der er kommunalvalg i november.

Indsatte i fængsler kan ikke få erstatning fra Patientforsikringen, hvis en fængselslæge begår fejl, mens de indsatte afsoner deres straf. Foto: Thomas Gaardsmand.

Indsatte i fængsler kan ikke få erstatning fra Patientforsikringen, hvis en fængselslæge begår fejl, mens de indsatte afsoner deres straf. Foto: Thomas Gaardsmand.

- Jeg vil meget gerne være med til at trække så mange stemmer til Venstre som overhovedet muligt, så vi kan få en ny borgmester. Det er meget vigtigt for mig, at vores spidskandidat Mariann Nørgaard kommer til at sidde i borgmesterstolen, siger Marian Geller. Hun har siddet i regionsrådet i de seneste fire år og er kendt for at sige sin utvetydige mening. Kritiserer borgmester Det fortsætter hun med, også når det gælder kritikken af Aalborgs nuværende borgmester Henning G. Jensen (S). - Jeg synes, vi har en borgmester, der virker klemt og mangler holdninger og visioner. Samtidig har vi en borgmester, der gerne vil skubbe de ubehagelige ting ind under gulvtæppet og som gerne vil ordne tingene for lukkede døre. Det går ikke, for der skal være åbenhed. Han glemmer indimellem, at der ikke er hans egen virksomhed, som han står i spidsen for, men at det er skatteborgernes penge, det handler om, siger Marian Geller. Hun føler sig overbevist om, at det er muligt at få et magtskifte i Aalborg, selv om kommunen er en af de socialdemokratiske højborge. Marian Geller vil især fokusere på landdistriktspolitik, ældre- og handicapområdet, kulturen og sundhedsområdet, hvis hun bliver valgt til byrådet.