Fødevarer

Marineret laks med appelsin-chili sirup

{ 400 g fersk laksefilet { 1 spsk. salt { 2 spsk. sukker { 1/2 tsk. hvid stødt peber { 1/2 tsk. tørret stødt ingefær { Saft og fintrevet skal af en lime Laksen skal gerne have været frossen i min. 24 timer, så laksefilet fra supermarkedet er meget velegnet. Alle de tørre ingredienser blandes og drysses med rund hånd på laksefileten (2/3 delen af blandingen), denne sættes på køl i min. 12 timer. Fileten tages ud, og den dryppes med saften og skallen, og derefter drysses den med resten af blandingen. Bør stå min. 12 timer igen på køl. Appelsin-chili sirup{ Saft og skal af to appelsiner { 2 spsk. sukker { 1 fed hvidløg { 1 rød chili uden kerner og frøstok { Lidt ingefær - frisk eller tørret Saft, skal, hvidløg, sukker, ingefær og finthakket chili koges til en sirupsagtig konsistens og smages eventuelt til med limesaft og ekstra sukker. Laksen skæres i tynde skiver og anrettes med lidt lækre små salater vendt i god olie og siruppen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst